Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ρόδος: Παγίδεψαν και διέσυραν στο facebook, μητέρα ανήλικων παιδιών!

H ίδια και ο σύζυγός της, έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του άγνωστου, για την ώρα, δράστη...

Ακόμη μια αισχρή επίθεση με σεξουαλικό περιεχόμενο σε βάρος κατοίκου της Ρόδου, που σημειώθηκε στον facebook, απασχολεί την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου. Μια παντρεμένη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, που έχει δημιουργήσει λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για να συνομιλεί με τους φίλους της, ενημερώθηκε την 8η Αυγούστου 2012 ότι υπήρχε ακόμη ένας λογαριασμός στον ίδιο ιστότοπο με το δικό της όνομα και επίθετο και ορισμένες από τις φωτογραφίες της.

Στο συγκεκριμένο "εικονικό" προφίλ της, υπήρχαν επίσης φωτογραφίες γυμνών γυναικών στις οποίες απεικονιζόταν αλλοιωμένο το πρόσωπό της. Το άτομο που δημιούργησε το συγκεκριμένο λογαριασμό συνομιλούσε με γνωστούς της γυναίκας στο διαδίκτυο και έκλεινε ραντεβού με νεαρά αγόρια!

Η γυναίκα έλαβε μάλιστα από έναν γνωστό της συνομιλία που δήθεν είχε μαζί του και σεξουαλικά υπονοούμενα που δήθεν του έστελνε. Η γυναίκα και ο σύζυγός της, έχουν υποστεί μεγάλο σοκ και φαίνονται αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...