Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο στη Ρόδο

Η δεύτερη αρπαγή χρηματοκιβωτίου από τις εγκαταστάσεις ξενοδοχείου στη Ρόδο μέσα σε ένα 24ωρο, κάνει τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να εκτιμούν ότι έχουν να...  κάνουν με σπείρα έμπειρων κακοποιών που «ειδικεύεται» σε τέτοιου είδους κλοπές.

Αυτή τη φορά, οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν στην περιοχή Λάρδο της Ρόδου, όπου διέρρηξαν την πόρτα του ξενοδοχείο, μπήκαν στο γραφείο και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα συρτάρι. Δεν έμειναν σε αυτό, όμως, καθώς «σήκωσαν» και το χρηματοκιβώτιο που περιείχε και αυτό σημαντικό χρηματικό ποσό καθώς και μπλοκ επιταγών! Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, το φόρτωσαν σε κάποιο όχημα που είχαν φέρει μαζί τους και έγιναν καπνός.

Οι ίδιοι, όπως όλα δείχνουν δράστες είχαν διαρρήξει την προηγούμενη νύχτα τα γραφεία και την αποθήκη μιας εταιρείας αλεύρων και τροφίμων στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Ρόδου- Καλλιθέας και είχαν αρπάξει το βάρους 500 κιλών χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ είχαν κλέψει χρήματα και από τους χώρους των γραφείων!

Σε αυτή την περίπτωση, οι δράστες είχαν φορτώσει το χρηματοκιβώτιο σε αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο αργότερα έριξαν στη θάλασσα στην περιοχή της Νέας Μαρίνας στο Κορακόνερο! Το όχημα εντοπίστηκε από δύτες, ανασύρθηκε με τη βοήθεια γερανού και εξετάζεται για δακτυλικά αποτυπώματα που μπορεί να οδηγήσουν στα ίχνη των κακοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...