Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Πάμφιλα Λέσβου:έκλεψαν εξάρτημα σκαπτικού μηχανήματος και... το πήγαν για ανακύκλωση

Εξιχνιάστηκε, χτες (21-09-2012) το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, υπόθεση κλοπής στην περιοχή «Πάμφιλα» της Λέσβου. Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών ηλικίας 35, 60 και 33 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος, βραδινές ώρες της (21/22-08-2012), αφαίρεσε, από υπαίθριο χώρο στη παραπάνω περιοχή, ένα μεταλλικό εξάρτημα (σφυρί) σκαπτικού μηχανήματος, ιδιοκτησίας ενός 41χρονου ημεδαπού, αξίας 6.000 ευρώ περίπου.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την εξέλιξη της έρευνας, ο 35χρονος παρέδωσε το προαναφερόμενο εξάρτημα στον 60χρονο πατέρα του, ο οποίος, την 13-09-2012, το πούλησε σε επιχείρηση ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων, ιδιοκτησίας του 33χρονου, έναντι του χρηματικού ποσού των 260 ευρώ περίπου.

Το μεταλλικό σφυρί, το οποίο βρέθηκε σε χώρο της παραπάνω επιχείρησης, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.
http://www.lesvosnews.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...