Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ανθρωποκυνηγητό για τους ληστές στη Ρόδο

Μπλόκα σε όλη τη Ρόδο και τα σημεία εξόδου από το «σμαραγδένιο» νησί στήνει η Αστυνομία για να συλλάβει τους δράστες της κινηματογραφικής ληστείας σε τράπεζα της πόλης. Δυο από αυτούς είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές,  που τους αναζητούν με τις φωτογραφίες τους στα χέρια.

Πρόκειται για έναν 22χρονο από την Πάτρα και έναν 24χρονο από την Εύβοια που έχουν πλούσιο ποινικό μητρώο, αλλά και έναν 25χρονο από την Χαλκίδα που φέρεται ότι περίμενε τους δυο κρανοφόρους στο αυτοκίνητο μάρκας Fort Fiesta, το οποίο τελικά εγκατέλειψαν αφήνοντας μέσα τα πιστόλια τους -ένα αληθινό και ένα απομίμηση- και το σάκο με την λεία τους ύψους 20.000 ευρώ. Ύποπτος θεωρείται και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου από την Πάτρα, που δεν δήλωσε την κλοπή του.

Όταν οι δυο δράστες της ληστείας βγήκαν από την τράπεζα πυροβολώντας με… άσφαιρα στον αέρα και εναντίον των αστυνομικών της Ασφαλείας Ρόδου που περιπολούσαν στην περιοχή, διέφυγαν με μια μαύρη μοτοσικλέτα μάρκας Africa Twin, που και αυτή βρέθηκε εγκαταλελειμμένη. Οι κακοποιοί διέμεναν σε ξενοδοχείο στην Ιξιά, ο ιδιοκτήτης του οποίου τους αναγνώρισε από τις φωτογραφίες. Φυσικά, δεν επέστρεψαν μετά τη ληστεία και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι διαθέτουν κάποιο κρησφύγετο στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...