Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Άλλο ένα παλικάρι νεκρό στη Σάμο!

Ακριβώς ένα (1) χρόνο μετά το τραγικό γεγονός του άδικου χαμού του 14χρονου Κώστα Κοιμτζή (23-9-2012) στο Ηραίον, ήρθε σαν κεραυνός η είδηση του θανάτου ενός νέου παλικαριού χθες στην ίδια περίπου περιοχή!

Πρόκειται για ένα 33χρονο παλικάρι, τον Βασίλη Κωστόπουλο, πολύ γνωστό επιχειρηματία που διατηρούσε κατάστημα με ίντερνετ καφέ στο Πυθαγόρειο.

Ο άτυχος Βασίλης στις 4 χθες το απόγευμα, οδηγώντας την μηχανή του στον επαρχιακό δρόμο κοντά στους Μύλους, για άγνωστο λόγο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Παρόλο που όπως λένε οι μάρτυρες ο τραυματισμός του δεν φαινόταν σοβαρός, δυστυχώς κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο της Σάμου, υπέκυψε πριν φτάσει εκεί!

Πιθανολογείται πως είχε ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Στο άκουσμα της είδησης όλοι έμειναν εμβρόντητοι, αφού ήταν ένα εξαιρετικό παιδί ιδιαίτερα κοινωνικό και η προσωπική του σελίδα στο Facebook έχει κατακλυστεί από μηνύματα.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...