Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ερώτηση του Τέρενς Κουίκ για το λιμάνι Πυθαγορείου της Σάμου

Τις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και την αδιαφορία των αρμόδιων Υπουργείων πληρώνουν για άλλη μία φορά οι κάτοικοι της Σάμου που μια ζωή περιμένουν την ολοκλήρωση των εσωτερικών έργων που αφορούν στην προστασία του Μώλου Λιμένα Πυθαγορείου.

Σε Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κώστα Μουσουρούλη, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου είναι και η Εκλογική Περιφέρεια της Σάμου, στηλιτεύει την κωλυσιεργία και απραξία κυρίως των αρμόδιων Υπουργείων, εφόσον μέχρι στιγμής δεν έχουν προβεί σε καμία απολύτως ενέργεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρείχε στον Τέρενς Κουίκ ο Πολιτευτής Σάμου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου, στη Σάμο συνήφθη σύμβαση αξίας 2.739.537 ευρώ μεταξύ του τότε Νομάρχη Εμμανουήλ Κάρλα και του Γεωργίου Βασιλείου ως Προϊσταμένου του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Ν.Α Σάμου με την εταιρεία «Εδρασομηχανική» για την ολοκλήρωση έργου που αφορούσε στην προστασία του μόλου Λιμένα Πυθαγορείου, εντός 650 ημερολογιακών ημερών. Δυστυχώς, οι εργασίες αυτές έχουν εδώ και καιρό σταματήσει, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο ανάδοχος έχει καταφύγει στις διατάξεις του Ν.99.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...