Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Τέρενς Κουίκ για την ένωση οινοποιητικών συνεταιρισμών Σάμου

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό τη βουλευτική του εποπτεία και την Εκλογική Περιφέρεια της Σάμου, έκανε την εξής δήλωση αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν με την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο εγώ προσωπικά όσο και ο Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Σάμο δημοσιογράφος Γιώργος Γαρυφάλλου, γινόμαστε αποδέκτες έντονων διαμαρτυριών αμπελουργών της Σάμου, αλλά και μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, σχετικά με τις προθέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους να παραχωρήσει άδεια λειτουργίας και εγκατάστασης σε Ανώνυμη Εταιρεία για ιδιωτικό οινοποιείο, παραβαίνοντας τον σχετικό Αναγκαστικό Νόμο 6085/1934, αλλά και την σχετική πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που επιβεβαιώνει την ισχύ του Νόμου αυτού.

Σήμερα μου κοινοποιήθηκε η επίσημη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Δ.Σ. της Ε.Ο.Σ.Σ. που χρεώνει σοβαρές κατηγορίες στον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου.

Ο νομικός μου σύμβουλος κ. Βαγγέλης Παπαγεωργίου εξετάζει αν στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε και παράβαση καθήκοντος.

Ζητώ από την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου να παραπέμψει την υπόθεση στον αρμόδιο Εισαγγελέα, για να διερευνήσει την όλη υπόθεση και να διαλευκάνει την αλήθεια έτσι ώστε να διαπιστωθεί εάν παραβιάζεται ο Αναγκαστικός Νόμος 6085/1934, εάν καταπατάται πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας με την οποία επιβεβαιώνεται η ισχύς του Αναγκαστικού Νόμου και τέλος εάν καταστρατηγείται το άρθρο 12 του Ελληνικού Συντάγματος που κατοχυρώνει και αναγνωρίζει τους Αναγκαστικούς Συνεταιρισμούς και ισοπεδώνεται το κοινό, δημόσιο συμφέρον των 3.000 αμπελουργών και όλων των Σαμιωτών, όπως επισημαίνεται και στην καταγγελία της Ε.Ο.Σ.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...