Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Σύσκεψη με θέμα την τουριστική προβολή της Λέσβου


Σύσκεψη με θέμα το συντονισμό των δράσεων για την τουριστική προβολή της Λέσβου, πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Αποστολίας Λύκου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, στη Μυτιλήνη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι γενικότεροι προβληματισμοί, καθώς και οι τρόποι διαχείρισης της πτώσης που παρατηρείται στον τουρισμό, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αλλά και η πορεία υλοποίησης δράσεων τουριστικής προβολής στα πλαίσια τού ΕΣΠΑ.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και ένας προγραμματισμός στόχων, αναφορικά με τις εκθέσεις που πρόκειται να συμμετάσχει η Λέσβος στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό, και μάλιστα για το θέμα και μόνο των εκθέσεων, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα ξεχωριστή σύσκεψη την άλλη εβδομάδα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...