Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αλβάρο – Αθηνά: Η βόλτα στα Δωδεκάνησα και οι σκέψεις για τον Σκορπιό!

Το ζευγάρι ταξίδεψε με τη νοικιασμένη θαλαμηγό Leander, που βρίσκεται στις 100 μεγαλύτερες σε όλο τον κόσμο και ενοικιάζεται έναντι του ποσού των 450.000 λιρών Αγγλίας την εβδομάδα.
Η πολυτελής θαλαμηγός εντοπίστηκε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής στο λιμάνι της Κω, ενώ το ίδιο πρωί βρισκόταν στη Νάξο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» το ζευγάρι έκανε τη βόλτα του στο λιμάνι της Κω και το πρωί της περασμένης Δευτέρας έβαλαν πλώρη τα παράλια της Τουρκίας. Η θαλαμηγός όμως το ίδιο βράδυ αναχώρησε με προορισμό τα ελληνικά νησιά , ενώ λέγεται ότι τελευταίος τους σταθμός θα είναι ο Σκορπιός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, η Αθηνά έχει δεχθεί δυο προτάσεις για την εκμετάλλευση του Σκορπιού. Μια από ένα σερβικό fund ώστε να τον ενοικιάσει και να τον αξιοποιήσει τουριστικά κάνοντάς τον προορισμό για κροίσους όλων των εθνικοτήτων και μία νέα πρόταση από τον εμίρη του Κατάρ που ζήτησε να τον νοικιάσει για 30 χρόνια!

Η Αθηνά θα σκεφτεί τις προτάσεις με την επιστροφή της στο Βέλγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...