Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Η Attica Bank στηρίζει την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank σε χθεσινή του συνεδρίαση δήλωσε την συμπαράστασή του στους πληγέντες κατοίκους της Χίου και εξέφρασε τη λύπη του για την καταστροφή του φυσικού πλούτου του νησιού εξαιτίας των πρόσφατων πυρκαγιών.

Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας αποφάσισε να ενισχύσει με το ποσό των 50.000 ευρώ τις δραστηριότητες της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου για την αποκατάσταση των πληγεισών εκτάσεων καλλιέργειας μαστίχας, ποσό το οποίο μπορεί να καλύψει την αγορά 10.000 – 20.000 δενδρυλλίων μαστίχας.

Επιπλέον, η Διοίκηση της Attica Bank άνοιξε ειδικό λογαριασμό, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν όποιο ποσό επιθυμούν για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου για την αντιμετώπιση των αναγκών των μαστιχοπαραγωγών, οι οποίες προέκυψαν λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών. Ο αριθμός του λογαριασμού είναι ο εξής:
ΙΒΑΝ: GR06 0160 3610 0000 0008 4925 977

Τέλος, η Τράπεζα στηρίζει τους πελάτες της μαστιχοπαραγωγούς προσφέροντάς τους τη δυνατότητα διευκολύνσεων στην αποπληρωμή των δανείων τους.

Πιστή στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής γεωργικής παραγωγής και με σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος, η Attica Bank αποδεικνύει για άλλη μια φορά την προσήλωσή της στην ύψιστη ιδέα της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...