Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

XIOΣ: "Στο κόκκινο τα επιδόματα τυφλότητας" [video]

Την παρέμβαση του προέδρου της Επιτροπής Πιστοποίησης Αναπηρίας για τα επιδόματα τυφλότητας στη Χίο Κ. Βογιατζάκη, προκάλεσε η συνέντευξη της Λεμονιάς Βαρκάρη στον «π» που χορηγούσε τις βεβαιώσεις τυφλότητας από το 1988 μέχρι και σήμερα.

Όπως ανέφερε στα τοπικά ΜΜΕ, ο κ. Βογιατζάκης μέχρι και σήμερα, που τελείωσε το έργο της πρώτης επιτροπής, εξετάστηκαν συνολικά 120 άτομα στα 140 ενώ όπως είπε οι υπόλοιποι ή δεν παρέστησαν ή είχαν αποβιώσει.

Ο ίδιος εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον της κ. Βαρκάρη, λέγοντας ότι κανένας δεν δικαιούται να κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλυβα, τονίζοντας παράλληλα ότι οι πράξεις της σχετικά με την έκδοση προνοιακών επιδομάτων τυφλότητας ήταν ποινικά κολάσιμες.

«Η Χίος είναι ήδη στο κόκκινο» σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν τα επιδόματα που δόθηκαν ήταν στο όριο τότε θα ήταν υπέρ των ασθενών υπονοώντας ότι όσα επιδόματα τυφλότητας κόπηκαν μέχρι στιγμής, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν έπρεπε να δοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...