Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

Στην κορυφή των τουριστικών θερέτρων η Σαντορίνη

Το ηλιοβασίλεμα στο Ημεροβίγλι παραμένει ένα από τα ακριβότερα θεάματα παγκοσμίως αφού η Σαντορίνη βρίσκεται ανάμεσα στους ακριβότερους προορισμούς στον κόσμο μαζί με το Μονακό και το Κάπρι.

Σύμφωνα με τη λίστα της Trivago, που συγκρίνει προορισμούς από όλο τον κόσμο, τα ξενοδοχεία στο Ημεροβίγλι έχουν μέση τιμή διανυκτέρευσης τα 234 ευρώ, κατατάσσοντας τη Σαντορίνη 4η στη συγκεκριμένη λίστα.

Χαρακτηρίζεται μάλιστα ως ιδανικός προορισμός για διασκέδαση και ταυτόχρονα χαλαρές στιγμές απολαμβάνοντας τα υπέροχα νερά του Αιγαίου.

Ακριβότερος προορισμός είναι το Μόνακο στη Γαλλική Ριβιέρα όπου για να μείνει κάποιος σε δίκλινο δωμάτιο θα πρέπει να διαθέσει κατά μέσο όρο το ποσό των 362 ευρώ.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Κάπρι της Ιταλίας με μέση τιμή διανυκτέρευσης τα 267 ευρώ. Ακολουθούν το θέρετρο Σέμινιακ στο Μπαλί, όπου οι ταξιδιώτες θα πρέπει να πληρώσουν 197 ευρώ τη βραδιά, η Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας (μέση τιμή 192 ευρώ), η Ταορμίνα της Σικελίας (187 ευρώ) και τέλος η Μαρμπέλα της Ισπανίας με 175 ευρώ μέση τιμή ανά διανυκτέρευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...