Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Ρόδος: Το μεγάλο λάθος, το έκαναν μετά τη διάρρηξη...

Το πρώτο μέρος του σχεδίου, έπρεπε να το υλοποιήσει ένας Αλβανός - Το δεύτερο ένας Έλληνας...

Ειδικότερα, ύστερα από σχετική καταγγελία διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος Αλβανός, την 07-07-2012 αφαίρεσε από σπίτι κατοίκου του νησιού χρήματα και προσωπικά αντικείμενα εκτιμώμενης αξίας πάνω από 35.000 ευρώ, μέρος των οποίων διέθεσε σε 46χρονο Έλληνα συνεργό του, για να τα πουλήσει.

Μία μέρα μετά, ο 46χρονος επιχείρησε να πουλήσει σε κατάστημα εμπορίας ρολογιών ένα από τα κλεμμένα αντικείμενα το όποιο κατασχέθηκε. Επιπλέον στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 29χρονου στην πόλη της Ρόδου όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακόμη ένα κλεμμένο αντικείμενο.
 
Τα κλεμμένα αντικείμενα που κατασχέθηκαν αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Οι κατηγορούμενοι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...