Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

Λέσβος:Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που βίαζε την ανήλικη ανιψιά του!

Το μαρτύριο της άτυχης ανιψιάς, ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων - Ο δράστης οδηγήθηκε στην φυλακή...

Πέντε χρόνια μετά την καταγγελία ενός ανηλίκου κοριτσιού, ότι επί πολλά χρόνια έπεφτε θύμα ασέλγειας και στη συνέχεια βιασμού από τον εξ αγχιστείας θείο της, το δικαστήριο επέβαλε στον δράστη, ποινή φυλάκισης 12 χρόνων χωρίς αναστολή και μάλιστα διατάχθηκε η άμεση σύλληψη του 42χρονου επιχειρηματία όπου οδηγήθηκε στις φυλακές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα της Λέσβου» με βάση τη δικαστική απόφαση ο κατηγορούμενος, κάτοικος χωριού της Λέσβου, παντρεμένος πατέρας δυο παιδιών ασελγούσε κατ` εξακολούθηση σε βάρος της εξ αγχιστείας ανιψιάς του από την εποχή που εκείνη ήταν 12 ετών και τη βίαζε συστηματικά, μέχρι το άτυχο κορίτσι να φτάσει σε ηλικία 17 ετών.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορίας και υποστήριξε ότι σύναψε εκούσιο ερωτικό δεσμό με την ανιψιά του όταν αυτή έκλεισε τα 16 της χρόνια.

Με την καταδίκη του αδίστακτου παιδεραστή έπεσε η αυλαία στο δράμα που βίωνε η οικογένεια της 22χρονης σήμερα κοπέλας, αλλά και η δική του, καθώς είναι σύζυγος της αδελφής του πατέρα του θύματος, με τον οποίο μάλιστα ήταν συνέταιροι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...