Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Χατζηγιάννης-Μαυροπούλια: Στην Πάρο για ένα Σαββατοκύριακο

Στην Πάρο βρέθηκαν μόνο για ένα Σαββατοκύριακο η Ζέτα Μακρυπούλια με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά όχι για αναψυχή, μπάνια και διακοπές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το ζευγάρι έφτασε στο νησί την Παρασκευή που μας πέρασε κι αμέσως κατευθύνθηκε στην περιοχή Καμάρες, όπου βρίσκεται το σπίτι τους, προκειμένου να διανυκτερεύσει εκεί.

Ζέτα και Μιχάλης ξύπνησαν νωρίς το πρωί και πήγαν στο μοναστήρι του Αγίου Αρσενίου, για να προσευχηθούν. Ο ηγούμενος μάλιστα, όπως λένε οι παριανοί, εξεπλάγη, γιατί τους αναγνώρισε.

Αφού λοιπόν τους καλοδέχτηκαν στο μοναστήρι, αναρωτήθηκαν για το λόγο που ήθελαν να ανάψουν ένα κερί και να προσευχηθούν.

Σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα της Πάρου, ο Άγιος Αρσένιος είναι θαυματουργός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πάνε εκεί, πριν κάνουν το μεγάλο βήμα του γάμου και πριν αποκτήσουν παιδιά.

Στο μοναστήρι κάθισαν πολλές ώρες και την επομένη, την Κυριακή το πρωί αναχώρησαν για Αθήνα…

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...