Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τραβόλτα - Ντε Νίρο στην Αλόννησο: Πλήρωσαν τον λογαριασμό όλων

Ήθελαν να απολαύσουν μόνοι τους τη φωνή της Βολιώτισσας Μέλπως Αναστασιάδου...

Tί γίνεται όταν δυο σταρ του Hollywood επισκέπτονται ένα ελληνικό μαγαζί;

Στάση στη μαγευτική Αλόννησο έκαναν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Τζων Τραβόλτα...
με τις οικογένειές τους.

Στο πέρασμα τους από το νησί επισκέφτηκαν την παλαιά χώρα καθώς και ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της περιοχής για να ακούσουν ελληνική μουσική και να γευτούν τα περιβόητα ελληνικά γλυκίσματα.

Οι διάσημοι σταρ βέβαια μπορεί να έχουν αρκετές απαιτήσεις προκειμένου να έχουν ασφάλεια σε κάποιο χώρο, η αλήθεια όμως είναι ότι αυτή την φορά πλήρωσαν λίγο ακριβά την ιδιωτικότητά τους.

Το μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο που διασκέδαζε, ζήτησαν από την ιδιοκτήτρια κ. Μένη Βασιλείου ευγενέστατα να πληρώσουν το λογαριασμό όλων όσων υπήρχαν εκείνη την ώρα εκεί και να απολαύσουν την συνέχεια του προγράμματος με την υπέροχη φωνή της «δικιάς μας» Βολιώτισσας τραγουδίστριας Μέλπως Αναστασιάδου μόνοι τους.

Ευχόμαστε με την σειρά μας στην ευγενέστατη ιδιοκτήτρια να μην έχει την ίδια αντίδραση εις περίπτωση που στο μαγαζί της καταφθάσει η Τρόικα…

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...