Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Σκιάθος:Οι διακοπές του πρίγκιπα Κάρολου, στην θαλαμηγό του Σπύρου Λάτση

H θαλαμηγός που βλέπετε, έχει ρίξει άγκυρα στην διάσημη παραλία ''Κουκουναριές''...


Στη Σκιάθο για ολιγοήμερες διακοπές βρίσκονται από χθες το βράδυ (17-07-2012), ο πρίγκιπας της Αγγλίας Κάρολος και ο εφοπλιστής Σπύρος Λάτσης, με τη θαλαμηγό του δεύτερου, μήκους 145 μέτρων!

Ο μεγαλοεφοπλιστής, που διατηρεί σχέσεις με πολλά εκλεκτά μέλη του διεθνούς τζετ σετ, έφτασε χθες το βράδυ στο νησί του Παπαδιαμάντη, με την θαλαμηγό «Αλεξάντερ», στην οποία βρίσκεται και ο διάδοχος του στέμματος της Αγγλίας Κάρολος, συχνός επισκέπτης του νησιού.

Οι σχετικές πληροφορίες του magnesianews.gr, αναφέρουν ότι η θαλαμηγός έχει ρίξει άγκυρα στις Κουκουναριές, ενώ είναι άγνωστο για πόσο καιρό θα παραμείνει εκεί.

Η συγκεκριμένη θαλαμηγός είναι μεταξύ των πρώτων έξι μεγαλύτερων στον κόσμο και ήταν παλιό κρουαζιερόπλοιο που αγοράστηκε από τον Γιάννη Λάτση το 1985 που μετατράπηκε σε πλωτή χλιδάτη πολιτεία και τέθηκε στις υπηρεσίες των διεθνών προσωπικοτήτων στις αρχές της δεκαετία του ’90.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...