Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ρόδος: Είχαν θάψει την ηρωίνη στην αυλή...

Δύο μήνες μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος που διακινούσε ηρωίνη στο νησί της Ρόδου, οι αστυνομικοί ακόμη βρίσκουν ναρκωτικά...

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στην Ιαλυσό Ρόδου, οι αστυνομικοί εντόπισαν επιμελώς θαμμένη στην αυλή ενοικιαζομένων δωματίων όπου διέμεναν τα τρία από τα συλληφθέντα μέλη του κυκλώματος, τα οποία έχουν προφυλακιστεί, μια πλαστική συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους 592 γραμμαρίων.


Υπενθυμίζεται ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε οργανωθεί από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ευρεία αστυνομική επιχείρηση, με κωδική ονομασία « TRAP IN CODES OF HEROIN », κατά την οποία εξαρθρώθηκε πολυμελής εγκληματική οργάνωση που εμπορεύονταν και διακινούσε ηρωίνη σε τοξικομανείς της Ρόδου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ενώ η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...