Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Χωρίς αναισθησιολόγο το νοσοκομείο Λήμνου

Χωρίς αναισθησιολόγο έχει μείνει το νοσοκομείο της Λήμνου!

Ο ένας από τους δύο υπηρετούντες παραιτήθηκε. Ο άλλος απουσιάζει με εκπαιδευτική άδεια και το νοσοκομείο είναι χωρίς αναισθησιολόγο.

Όπως αναφέρουν οι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος, το ιστορικό της υπόθεσης έχει ως εξής:

Ο ένας αναισθησιολόγος, που εκτελεί και καθήκοντα διευθυντού, απουσίαζε στο εξωτερικό με κανονική άδεια, η οποία έληγε στις 15 Ιουνίου.

Την ίδια μέρα, επικοινώνησε με το νοσοκομείο και δήλωσε ότι για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους δεν θα επιστρέψει. Επεσήμανε, δε, ότι δεν γνωρίζει για πόσο θα λείψει.

Την ίδια μέρα, ο άλλος αναισθησιολόγος, ο οποίος είχε συμπληρώσει 15νθήμερο εφημεριών και είχε άδεια από την επομένη, ζήτησε από τη διοίκηση να βρει κάποια λύση και προσφέρθηκε να καλύπτει το νοσοκομείο μέχρι να βρεθεί αυτή.

Τη Δευτέρα, η διοικήτρια του νοσοκομείου και ο διευθυντής ιατρικής υπηρεσίας, του ανακοίνωσαν εγγράφως ότι μέχρι νεωτέρας ανακαλείται η άδειά του και ότι συνεχίζει να εφημερεύει κανονικά.

Αποτέλεσμα ήταν να παραιτηθεί και να μείνει το νοσοκομείο χωρίς αναισθησιολόγο.

Όλα τα τακτικά χειρουργεία αναβάλλονται και μόνο για μικρό διάστημα είναι διατεθειμένος να καλύπτει τα έκτακτα περιστατικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...