Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Έκρυθμη η κατάσταση στο Φαληράκι

Έκρυθμη ήταν, χθες το βράδυ, η κατάσταση στο Φαληράκι της Ρόδου, όταν μεθυσμένοι μετανάστες άρχισαν να προκαλούν ντόπιους και ξένους τουρίστες με άσεμνες χειρονομίες και χυδαίες εκφράσεις, φαινόμενο που, σύμφωνα με τους κατοίκους, συμβαίνει συχνά.

Οι ντόπιοι έχουν προειδοποιήσει όλους τους αρμόδιους ότι, αν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα, τότε είναι έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, προκειμένου να προστατεύσουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους.

Δεν κρύβουν, μάλιστα, ότι πολλοί κατέχουν νομίμως κυνηγετικά όπλα, που δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν, όταν η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο, ενώ καταστηματάρχες έχουν εφοδιαστεί με λοστούς και ρόπαλα για λόγους αυτοπροστασίας.

Σε σχετική ερώτηση για τη στάση της Αστυνομίας, οι κάτοικοι απαντούν ότι δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, αλλά και όσες φορές κλήθηκε, οι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή και δεν συνελήφθη κανένας.

Πηγή: rodosalarm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...