Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ρόδος: Σόδα έστειλε, κοκαΐνη έφτασε!

Μια περίεργη υπόθεση διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης από τον Πειραιά προς τη W απασχολεί τις αρχές Ασφάλειας του νησιού. Ως αποστολέας εμφανίζεται μια 62χρονη γυναίκα που κατοικεί στη Νίκαια και ως παραλήπτης η 69χρονη αδελφή της στα Μαριτσά, που όμως ορκίζονται ότι στο φορτίο δεν υπήρχαν ναρκωτικά, αλλά… σόδα!

Το θρίλερ ξεκίνησε όταν ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος που έκανε έρευνα στο χώρο ασυνόδευτων δεμάτων και αποσκευών του πλοίου της γραμμής πριν από την αναχώρησή του από τον Πειραιά, αντέδρασε θετικά μπροστά σε μια υφασμάτινη αποσκευή. Μέσα, υπήρχε μια συσκευασία που, σύμφωνα με τους λιμενοφύλακες, ήταν κοκαΐνη βάρους 980 γραμμαρίων. Η αποσκευή παρέμεινε στο πλοίο με καθεστώς ελεγχόμενης μεταφοράς, για να εντοπιστεί ο παραλήπτης της.

Όταν πήγε να την παραλάβει η 69χρονη γυναίκα στη Ρόδο, συνελήφθη. Όμως, έπεσε από τα σύννεφα όταν άκουσε ότι την κατηγορούσαν για διακίνηση κοκαΐνης! Όπως είπε, είχε συνεννοηθεί με την αδελφή της να της στείλει ασημικά που δεν ήθελε και σόδα για να τα… καθαρίσει! Το ίδιο επιβεβαίωσε και η 62χρονη νοικοκυρά που συνελήφθη στην Νίκαια και ισχυρίστηκε ότι είχε αγοράσει τη σόδα από ένα κατάστημα μπαχαρικών!

Τελικά, δείγμα από το φορτίο εστάλη στο Χημείο για να εξακριβωθεί αν ήταν πράγματι κοκαΐνη ή σόδα, με τους λιμενικούς να μην αποκλείεται μα πρόκειται για λάθος του… σκύλου και την 69χρονη να ετοιμάζει μηνύσεις εναντίον τους για ηθική βλάβη!


Πηγή:apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...