Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Άδειαζαν δωμάτια παραθεριστών στη Σαντορίνη

Τρύπωναν στα δωμάτια παραθεριστών τις ώρες που εκείνοι απουσίαζαν και τους «ξαλάφρωναν» από τα χρήματα και τις ηλεκτρονικές συσκευές τους! Η σπείρα που δρούσε στην Σαντορίνη, εξαρθρώθηκε όταν δυο από τα μέλη της… ξύπνησαν έναν 30χρονο αλλοδαπό στο δωμάτιο του οποίου μπήκαν νομίζοντας ότι έλειπε!
      
Οι δυο 26χρονοι, ένας Έλληνας και ένας Σύριος, τράπηκαν σε φυγή αλλά δεν πήγαν μακριά καθώς το προσωπικό του ξενοδοχείου κάλεσε αστυνομικούς του τμήματος Θήρας που τους συνέλαβαν. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες έκλεβαν συστηματικά τα υπάρχοντα αλλοδαπών τουριστών, με τη βοήθεια ενός 32χρονου και μιας Πολωνέζας οι οποίοι αναζητούνται.
    
Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές, η πρώτη σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή Περίσσα απ’ όπου άρπαξαν ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, η δεύτερη σε ξενοδοχείο στα Φηρά από το οποίο πήραν μικρό χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 1.685 ευρώ και η τρίτη στο σπίτι μιας 24χρονης Ελληνίδας στην περιοχή Καρτεράδο απ’ όπου έκλεψαν 500 ευρώ. Στην κατοχή των συλληφθέντων, που οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές, βρέθηκαν δυο κλεμμένα κινητά και χρήματα που προέρχονταν από τις κλοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...