Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

Άννα Καρένινα στη Σαντορίνη (VIDEO)

Παντρεμένη με έναν ισχυρό κυβερνητικό παράγοντα, η Άννα Καρένινα ερωτεύεται βαθιά έναν πλούσιο αξιωματικό του στρατού, τον κομψό κόμη Βρόνσκι και προσπαθώντας απεγνωσμένα να βρει την αλήθεια και το νόημα στη ζωή της, αψηφά απερίσκεπτα τις συμβάσεις της ρωσικής κοινωνίας κι εγκαταλείπει το σύζυγο και το γιο της για να ζήσει με τον εραστή της. 


Ο περίγυρος της την καταδικάζει και την εξοστρακίζει, και η ίδια παθαίνει συχνά κρίσεις ζήλιας που αποξενώνουν τον Βρόνσκι, με αποτέλεσμα να βουλιάζει σιγά σιγά σε μια αδιέξοδη κατάσταση.

Για το «απόλυτο ρομάντζο όλων των εποχών» θα μιλήσει στο κοινό της λέσχης, ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου και επίτιμος πρόεδρος της Κ.Λ.Θ., κος Δημ. Δανίκας. Η συζήτηση και παρουσίαση της ταινίας πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εικοσάχρονα λειτουργίας της Κινηματογραφικής Λέσχης στο νησί.

Οινοποιείο Μπουτάρη > Σαντορίνη
Διεύθυνση: Μεγαλοχώρι Σαντορίνη Τηλέφωνο: 2286081011, e-mail: santorini.winery[a]boutari.gr
Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014, ώρες: 20:45
Εισιτήρια
Για τα μέλη: 5€
Για τους υπόλοιπους: 6€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...