Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Ρόδος:- Θεοφάνεια - Γυναίκα βούτηξε με τα ρούχα και αιφνιδίασε τους δύτες (Φωτό)!

Μια γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει - Άφησε με το στόμα ανοιχτό ακόμα και τον Μητροπολίτη...


Ενα απρόσμενο γεγονός συνέβη στη Ρόδο στη τελετή αγιασμού των υδάτων που έγινε στο λιμάνι του Μαντρακίου. Μια γυναίκα, περίπου 60 ετών, που βρισκόταν δίπλα στην εξέδρα των επισήμων έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα μόλις ο μητροπολίτης Ρόδου έριξε τον σταυρό στην θάλασσα και ενώ είχαν πάρει θέση, απέναντι σε βάρκα, οι κολυμβητές για να τον πιάσουν.

Η 60χρονη προέβη σε αυτή την πράξη, όπως έλεγε η ίδια για να εκφράσει την διαμαρτυρία της για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια της.


Σύμφωνα με την τοπική ''Ροδιακή'' πρόκειται για την κ.Αφροδίτη η οποία όπως δήλωσε εργάζεται ως καθαρίστρια στη δημοτική κοινότητα Καλλιθέας.

Η ίδια, αφού ανέσυρε τον Σταυρό, δήλωσε πως έχει ανάγκη απο χρήματα προκειμένου να εξοφλήσει χρέη που έχει ο σύζυγός της που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...