Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Στη Χίο: Αντί να γίνει πλούσια, τη... «μάδησαν»!

Διαδικτυακοί απατεώνες την παρέσυραν στα δίχτυα τους και της «έφαγαν» 4.760 ευρώ

Σαν... αγράμματη την πάτησε μια 38χρονη γυναίκα από τη Χίο που ονειρευόταν ατέλειωτα κέρδη από μια διεθνή λοταρία, στην οποία δεν είχε... συμμετάσχει! Οι διαδικτυακοί απατεώνες που την παρέσυραν στα δίχτυα τους αποδείχθηκε υπομονετικοί και οι προσπάθειές τους να τη «μαδήσουν» επιβραβεύτηκαν.


Σχεδόν δυο μήνες, οι άγνωστοι «αετονύχηδες» που παρίσταναν τους εκπροσώπους δικηγορικού γραφείου του εξωτερικού περίμεναν να τσιμπήσει το δόλωμα το θύμα τους. Από τις 23 Νοεμβρίου έκαναν διάλογο μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων και, όσο η 38χρονη απαντούσε, τόσο σιγουρεύονταν ότι μπορούσαν να την πείσουν να τους παραδώσει τις οικονομίες της!

Τα εκατομμύρια που της υπόσχονταν, έκαναν την εύπιστη γυναίκα να δεχθεί να καταβάλει τα 4.760 ευρώ που της ζητούσαν για να αποδεσμευτούν τα υπέρογκα κέρδη! Μόλις κατέθεσε τα χρήματα στο λογαριασμό που της έδωσαν, όμως, η επικοινωνία πήγε... περίπατο και μόνο τότε κατάλαβε πως την είχαν εξαπατήσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...