Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2014

Ρόδος: Εξαρθρώθηκε σπείρα που πλαστογραφούσε λαχεία

Από την αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 16 περιπτώσεις στις οποίες οι δράστες εξαργύρωσαν τα πλαστά λαχεία το χρονικό διάστημα από 10-16 Ιανουαρίου, αποκομίζοντας 1.600 ευρώ


Ένα άτομο συνελήφθη από την Αστυνομία στη Ρόδο, κατηγορούμενο για πλαστογράφηση κρατικών τυχερών λαχείων, τα οποία στη συνέχεια επιχειρούσε να εξαργυρώσει σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία για άλλα δύο άτομα.


Ο 30χρονος επιχείρησε να εξαργυρώσει πλαστό πρωτοχρονιάτικο λαχείο σε πρακτορείο, αλλά έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο οποίος τον καθυστέρησε και ενημέρωσε τις Αρχές, οι οποίες τον συνέλαβαν.

Ένας 32χρονος συνεργός παρουσιάστηκε αυτοβούλως το πρωί του Σαββάτου στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Από την αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 16 περιπτώσεις στις οποίες οι δράστες εξαργύρωσαν τα πλαστά λαχεία το χρονικό διάστημα από 10-16 Ιανουαρίου, αποκομίζοντας 1.600 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση 16 πλαστών λαχείων, ενός υπολογιστή, ενός σκάνερ, ενός έγχρωμου εκτυπωτή και άλλων συσκευών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...