Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Μυτιλήνη: Εξιχνιάστηκε κλοπή μετά από τέσσερις μήνες

Σαν κύριος είχε μπει στο κατάστημα όπου εργαζόταν μια 34χρονη γυναίκα ένας άγνωστος δράστης στις 20 του περασμένου Σεπτεμβρίου και, εκμεταλλευόμενος ότι ήταν απασχολημένη και δεν τον πήρε είδηση, είχε αρπάξει την τσάντα της που περιείχε διάφορα προσωπικά της αντικείμενα αξίας άνω των 250 ευρώ.


Η Ασφάλεια Μυτιλήνης που διερευνούσε την κλοπή επί τέσσερις μήνες, αξιοποίησε τα στοιχεία που βρήκε και, σε συνδυασμό με τα εργαστηριακά ευρήματα που εξετάστηκαν από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση.Ως δράστης κατηγορείται ένας 48χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Ωστόσο, δεν συνελήφθη μια και το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο, αλλά ούτε τα κλεμμένα αντικείμενα της 34χρονης βρέθηκαν στην κατοχή του και ερευνάται πού τα πούλησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...