Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Ρόδος: Κουκουλοφόροι με μαχαίρια έσπειραν τον τρόμο σε ζαχαροπλαστείο!

Οι δράστες έφυγαν με 800€ - Οι αστυνομικοί εξετάζουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας...


Δύο άτομα κρατώντας μαχαίρια και φορώντας στα κεφάλια τους κουκούλες και κασκόλ, κατάφεραν χθες (12-01-2014) λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ να αρπάξουν τα χρήματα που είχε η ταμειακή μηχανή του ζαχαροπλαστείου Σαββοϊδάκης στο νησί της Ρόδου.


Η ένοπλη ληστεία, έγινε στο κατάστημα της περιοχής στην Ανάληψη και σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ''Ροδιακής'', οι δράστες άρπαξαν το ποσό των 800 ευρώ κι έγιναν καπνός.

Αμέσως μόλις αναφέρθηκε το περιστατικό, στην αστυνομία της περιοχής σήμανε συναγερμός και ομάδες της ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Ρόδου, κλιμάκωσαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπήρξε πάντως εντοπισμός των δύο ατόμων. Εξετάζονται μάρτυρες, ο υπαλληλος του καταστήματος που ήρθε αντιμέτωπος με τους δράστες καθώς επίσης και το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή που τυχόν κατέγραψαν κινήσεις τους. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με μηχανή που είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...