Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2014

Ρόδος: Πήγε να πληρώσει την εφορία και συνελήφθη για παράνομη υλοτομία

Ο οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου πάρκαρε το αγροτικό του γεμάτο με παράνομα κομμένα ξύλα έξω από το κτίριο που συστεγάζονται Εφορία και Διεύθυνση Δασών

Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Δασών Δωδεκανήσου, στη Ρόδο.

Όλα ξεκίνησαν όταν δασοφύλακας που περίμενε να ξεκινήσει περιπολία είδε από το παράθυρο ένα αγροτικό αυτοκίνητο με την καρότσα γεμάτη κομμένα καυσόξυλα να μπαίνει στο χώρο στάθμευσης.

Η πρώτη σκέψη του ήταν ότι το φορτηγάκι οδηγήθηκε στο παρκινγκ, με συνοδεία υπηρεσιακού οχήματος, κατά την διαδικασία της αυτόφωρης διαδικασίας κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια. Τελικά, το αγροτικό στάθμευσε άτσαλα με τις μπροστινές ρόδες πάνω σε ένα παρτέρι και ο οδηγός του, ένας 65χρονος άνδρας, κατέβηκε σαν να μην συνέβαινε τίποτα και μπήκε στο κτίριο.

Ο δασοφύλακας, αφού ενημέρωσε αρμοδίως, πλησίασε το αγροτικό και περίμενε να επιστρέψει οι επιβάτης για να μάθει την προέλευση των καυσόξυλων.

Τι είχε συμβεί; Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και η Εφορία του νησιού και ο οδηγός-ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε προσέλθει για να διεκπεραιώσει υποθέσεις του, με την καρότσα γεμάτη καυσόξυλα που υλοτομήθηκαν παράνομα χωρίς να σκεφθεί ότι στο ίδιο κτίριο βρίσκεται και η δασική υπηρεσία.

Τελικά η σύλληψη έγινε υπό τα βλέμματα όλων των υπαλλήλων που στην κυριολεξία κρέμονταν από τα παράθυρα του κτιρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...