Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Ρόδος: 60χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων

Eνώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου αναβιώνει η υπόθεση με κατηγορούμενο για πορνογραφία ανηλίκων κατά συνήθεια τον Ε. Σ. του Ι., 60 ετών, που έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 7 ετών και σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ, με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα.


Ο 60χρονος, που είχε συλληφθεί την 19η Νοεμβρίου 2009, είχε αρχικώς υποστηρίξει ότι κατέβασε από το διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό ισχυριζόμενος ότι δεν εγνώριζε ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται, ενώ απολογούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων, υποστήριξε ότι ενώ συμμετείχε σε φόρουμ στο διαδίκτυο είδε συγκεκριμένη διεύθυνση την οποία και επισκέφθηκε και εκεί βρήκε το πορνογραφικό υλικό το οποίο και κατέβασε προκειμένου στη συνέχεια να ενημερώσει για την ύπαρξή του τις διωκτικές αρχές της Αμερικής. Επεσήμανε εξάλλου ότι το υλικό αυτό, που ο ίδιος είχε στον υπολογιστή του, δε διακινήθηκε μέσω του διαδικτύου σε τρίτους.

Ο 60χρονος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο ίδιος διέθεσε υλικό παιδικής πορνογραφίας σε τρίτους χρήστες του διαδικτύου, είτε δωρεάν είτε από κερδοσκοπία, υποστηρίζοντας ότι αυτό μπορεί να διαπιστωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εκλήματος.

Οι αστυνομικοί που επιλήφθησαν της σχετικής έρευνας στην κυριολεξία σοκαρίστηκαν από τα όσα τερατώδη βρέθηκαν συγκεκριμένα στον υπολογιστή του 60χρονου. Στον υπολογιστή του βρέθηκαν τουλάχιστον 74 videos, στα οποία εμφανίζονταν ανήλικα άτομα, ηλικίας από δύο ετών περίπου και άνω σε σεξουαλική επαφή με άλλα ανήλικα άτομα, αλλά και με ενηλίκους.
ifmedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...