Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Μυτιλήνη: Ο όρκος του πατέρα για την αδικοχαμένη του κόρη!

Το δικό της Γολγοθά ζει η οικογένεια του Βασίλη Αξαρλή από τις 5 Νοεμβρίου του 2007 όταν έχασαν την 26χρονη τότε κόρη τους Στέλλα η οποία πέθανε όπως υποστηρίζουν από κακές εκτιμήσεις και λάθη των γιατρών του νοσοκομείου Μυτιλήνης.


Πέρασαν από τότε περίπου 7 χρόνια και η υπόθεση εκκρεμεί ακόμα στις δικαστικές αίθουσες. Η οικογένεια Αξαρλή είχε αρχικά δικαιωθεί και μάλιστα το νοσοκομείο Μυτιλήνης είχε υποχρεωθεί να καταβάλει το ποσό μαμούθ των 625.000 ευρώ.


Το νοσοκομείο Μυτιλήνης έκανε προσφυγή κατά της απόφασης αυτής και δικαιώθηκε από το Εφετείο. Η οικογένεια του Βασίλη Αξαρλή προσέφυγε κατά της απόφασης αυτής θεωρώντας την απαράδεκτη και άδικη αφού είχε στα χέρια της όπως καταγγέλουν όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούσαν τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Ο Βασίλης Αξαρλής πικραμένος και παράλληλα οργισμένος από την απόφαση αυτή δηλώνει αποκλειστικά στο LesvosNews.gr: «Η κόρη μου πέθανε άδικα από λάθος εκτιμήσεις και χειρισμούς κάποιων γιατρών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Έχω ορκιστεί στο παιδί μου ότι όσο ζω θα παλεύω για τη δικαίωσή της. Δεν με ενδιαφέρει να πάρουμε ούτε μισό ευρώ από την αποζημίωση. Αν βγει οποιαδήποτε αποζημίωση δεν θα πάει στην τσέπη μας…

Να είστε σίγουροι γι αυτό… Μας ενδιαφέρει να δικαιωθεί το παιδί μας και να τιμωρηθούν όσοι έφταιξαν για τον άδικο χαμό του… Και για αυτό θα παλεύω όσο ζω… Θα εξαντλήσω όλα τα ένδικα μέσα… Θα καταφύγω στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια όσο κι αν μου στοιχίσει… Η Στέλλα όμως θα δικαιωθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...