Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Στην Ιαλυσό της Ρόδου: Λήστεψαν την αδελφή τους και έκλεψαν ελεφαντόδοντο!

Δύο άνδρες ηλικίας 34 και 39 ετών είχαν οικονομικές διαφορές με την μικρότερη αδελφή τους και για να τις λύσουν αποφάσισαν να καταφύγουν στη βία

Κάτι από… «Λάμψη» θυμίζει  η πρωτοφανής διένεξη μεταξύ τριών  αδελφών στην Ιαλυσό της Ρόδου, με μήλον της Έριδος ένα ζευγάρι… ελεφαντόδοντο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας. Για να το πάρουν και να λύσουν τις οικονομικές διαφορές που είχαν με την μικρότερη αδελφή τους, οι δυο μεγαλύτεροι αδελφοί κατέφυγαν στη βία.

Τα αδέλφια που έχουν γεννηθεί στο Καμερούν, είχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ τους από μια επιχείρηση που διατηρούσαν και οι δυο μεγαλύτεροι ηλικίας 34 και 39 χρόνων αποφάσισαν να «ρεφάρουν» αρπάζοντας τα βάρους 50 κιλών ελεφαντόδοντα που είχε εισάγει νόμιμα από την Αφρική ο πατέρας τους το 1981, μαζί με άλλα τρία ζευγάρια. Μετά τον θάνατό του, η μητέρα τους τα μοίρασε στα τέσσερα παιδιά της, δίνοντας ένα ζευγάρι στον καθένα.

Την περασμένη Τετάρτη, όπως αποκαλύπτει η «Πρόοδος», η 27χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς του τμήματος Ιαλυσού ότι ο 34χρονος αδελφός της την ακινητοποίησε και ο 39χρονος άρπαξε το ζευγάρι από το πατάρι του σπιτιού της.

Οι δυο αδελφοί αρνήθηκαν τις κατηγορίες και κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της αδελφής τους για ψευδή καταμήνυση με αποτέλεσμα να συλληφθεί, αλλά το κλεμμένο ελεφαντόδοντο βρέθηκε στην κατοχή τους κι έτσι η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη. Οι ίδιοι αντιμετωπίζουν ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία από κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...