Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Νέος γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ζωίδης

Νέος γενικός γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο 63χρονος πολιτικός μηχανικός και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Δωδεκάνησα Νίκος Ζωίδης.

Έτσι ύστερα από περίπου τέσσερις μήνες η Γενική Γραμματεία με έδρα τη Μυτιλήνη θα αποκτήσει νέο επικεφαλής μετά την παραίτηση του Γιάννη Σπιλάνη τον περασμένο Ιούνιο. Ο κ. Σπιλάνης αποχώρησε όταν η ΔΗΜΑΡ απέσυρε τα στελέχη της από την κυβέρνηση.

Με απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (αρ.φύλλου 483-8/10/2013) και αναρτήθηκε σήμερα, Πέμπτη, στη «Διαύγεια» γίνεται αποδεκτή η από 25.6.2013 παραίτηση του κ. Σπιλάνη.

Τελικά και έπειτα από σειρά διαβουλεύσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου κατέληξαν στον κ. Ζωίδη αν και στο τραπέζι είχαν «πέσει» τα ονόματα και άλλων υποψηφίων.Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...