Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ στη Μυτιλήνη για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Λέσβου - Χίου - Πειραιά.

ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΟΥ  ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Νέα επίσκεψη στη Μυτιλήνη θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη (29/10/2013) ο Βουλευτής Επικρατείας  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Βασικός σκοπός του ταξιδιού είναι η συμμετοχή του στην ευρεία σύσκεψη που συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Νάσος Γιακαλής για το μείζον πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Λέσβου - Χίου - Πειραιά.

Πριν από  τη σύσκεψη ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφθεί και το νοσοκομείο Λέσβου, το οποίο  έχει πολλά προβλήματα δυσλειτουργίας και θα έχει συνάντηση με το νέο Διοικητή, προκειμένου να αξιολογηθούν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν σε σχέση με την παροχή υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του νησιού.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα νωρίς το βράδυ της ίδιας μέρας προκειμένου να εκπληρώσει και τις κοινοβουλευτικές του υποχρεώσεις στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...