Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Ρόδος: Στο «σφυρί» 278 σπίτια βγάζει η εφορία του νησιού

Πλειστηριασμούς για 278 ακίνητα, έχει δρομολογήσει η Εφορία Ρόδου, τους τελευταίους μήνες, λόγω οφειλών στο δημόσιο. Πρόκειται για επίσημα στοιχεία που έρχονται να επιβεβαιώσουν την εκτίμηση ότι τα πράγματα στην τοπική οικονομία εξελίσσονται από το κακό στο χειρότερο.

Αν αναλογιστεί μάλιστα κανείς ότι αυτά συμβαίνουν, ενώ φέτος η σεζόν ήταν από τις καλύτερες στην ιστορία του ροδιακού τουρισμο, εύλογες είναι οι ανησυχίες για το τι θα προκύψει τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα  με την τοπική εφημερίδα «Ροδιακή» που επικαλείται στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων και Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών η ΔΟΥ Ρόδου το περασμένο οκτάμηνο (Ιανουάριος-Αύγουστος) εξέδωσε 278 προγράμματα πλειστηριασμών για ακίνητα.

Συνολικά σε όλη την χώρα στο διάστημα αυτό εκδόθηκαν 10.755 προγράμματα πλειστηριασμών και η Ρόδος είναι μεταξύ των πιο «παραγωγικών» περιοχών. Παράλληλα και στις αγωγές δίωξης η ΔΟΥ Ρόδου έχει προχωρήσει σε συνολικά 460, που και πάλι είναι από το υψηλότερο νούμερο σε όλη την χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...