Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Κως: Πυροβόλησαν γνωστό δικηγόρο στο κυνήγι!

Ξαφνικά ακούστηκε  ένας πυροβολισμός από πιο μακρινή απόσταση και τα σκάγια τον... έλουσαν


Λίγο έλειψε να πληρώσει με τη ζωή του την αγάπη του  για το κυνήγι ο πρόεδρος του Δικηγορικού  Συλλόγου Κω και μέλος του τοπικού Κυνηγετικού Συλλόγου Παναγιώτης Αβρίθης, όταν βρέθηκε μπροστά στο βεληνεκές του όπλου ενός... ατζαμή συναδέλφου του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί!

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.Κ. είχε καθίσει σε ένα βράχο στα υψώματα  που βρίσκονται κοντά στην περιοχή  Θερμά, όπου κυνηγούσε μαζί με άλλους κυνηγούς, όταν ξαφνικά ακούστηκε  ένας πυροβολισμός από πιο μακρινή απόσταση και τα σκάγια τον... έλουσαν! Για καλή του τύχη, είχαν χάσει την ορμή τους κι έτσι τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι φίλοι του Παναγιώτη  Αβρίθη τον μετέφεραν αιμόφυρτο  στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί  αφαίρεσαν τα σκάγια από όλο το σώμα του. Όμως, είχε δεχθεί κάποια από αυτά και στο αριστερό μάτι το οποίο παρουσίασε αιμάτωμα και επηρέασε την όρασή του, με αποτέλεσμα να παρακολουθείται από τον οφθαλμίατρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...