Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Σαντορίνη: Διακινητές χασίς κρατούσαν ημερολόγια με τους... πελάτες τους

Στα χέρια της αστυνομίας ένας 33χρονος Ρουμάνος και μια 27χρονη Τσέχα


Πλούσια ευρήματα έφερε στο φως η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Θήρας στο σπίτι ενός 33χρονου Ρουμάνου και μιας 27χρονης Τσέχας στη Σαντορίνη, μετά από πληροφορίες ότι διακινούσαν ναρκωτικά. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν διάφορες συσκευασίες με ναρκωτικά, αλλά και το... πελατολόγιο του ζευγαριού!

Τα τρία ημερολόγια στις σελίδες των οποίων υπήρχαν πρόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά που αντιστοιχούσαν σε αγοραπωλησίες ναρκωτικών, εξετάζονται εξονυχιστικά για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση των δυο αλλοδαπών και να εντοπιστούν οι αγοραστές των ναρκωτικών που πωλούσαν. Παράλληλα, ερευνώνται και οι καταθέσεις τους, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν 18.700 ευρώ που προέρχονταν από τις αγοραπωλησίες ναρκωτικών!

Στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 36,5 γραμμαρίων, σπόροι κάνναβης βάρους 2,8 γραμμαρίων, σπόροι άγνωστης προέλευσης βάρους 10 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα αεροβόλο τυφέκιο με διόπτρα που τους στοίχισε την παραπομπή τους και για παράνομη οπλοκατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...