Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

VIDEO - Και νέο μπλακ άουτ στη Σαντορίνη!

Από τις 8:30 το πρωί το νησί είναι χωρίς ρεύμα - «Μας είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν θα είχαμε άλλα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση», λέει ο δήμαρχος Θήρας


Nέα διακοπή ρεύματος σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Σαντορίνη λόγω βλάβης στο δίκτυο.

Όπως δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος-Νικόλαος Ζώρζος, το πρόβλημα προέκυψε από βραχυκύκλωμα στο δίκτυο, έξω από το εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής.

Πάντως, όπως είπε, ήδη η παροχή ρεύματος έχει αρχίσει σε ορισμένες περιοχές του νησιού, ενώ το πρόβλημα αναμένεται να αποκατασταθεί πλήρως σε ολόκληρη τη Σαντορίνη περίπου στις 10.30.

Ωστόσο, ο κ. Ζώρζος δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι είχε διαβεβαιώσεις πως δεν θα υπήρχαν άλλα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στο νησί, έπειτα από την αποκατάσταση της βλάβης που άφησε τη Σαντορίνη χωρίς ρεύμα για σχεδόν μια εβδομάδα.

Αλλά και ο αντιδήμαρχος Θήρας, Μάρκος Καφούρος, μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, είπε πως πρόκειται για για μια απρόσμενη γενική διακοπή της ηλεκτροδότησης και εξέφρασε τη δυσφορία του κάνοντας λόγο για τεράστιο έλλειμμα στο θέμα της ενημέρωσης.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...