Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Ανάστατοι οι κάτοικοι της Σαντορίνης: Tο Υπουργείο Υγείας θέλει να παραδώσει το Νοσοκομείο σε ιδώτη

Μετά τις προτροπές του Υπουργού Υγείας προς εργαζομένους στη Δημόσια Υγεία, στην κινητοποίηση της 23/8, να στοιχηματίσουν μαζί του για το θέμα των απολύσεων, που σε ιστοσελίδες υγειονομικών σχολιάστηκαν με τον τρόπο "Ο Άδωνις μπέρδεψε το υπουργείο Υγείας με πρακτορείο του ΟΠΑΠ", αναστάτωση επικρατεί στη Σαντορίνη, για το μέλλον του νοσοκομείου.

Αναδημοσιεύουμε αναρτήσεις του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τα ακόλουθα:


Ο Άδωνις σε επιστολή του προς τον Δήμαρχο Θήρας αναφέρει ότι το Υπουργείο Υγείας αδυνατεί (!) να αναλάβει το κόστος λειτουργίας του Νοσοκομείου Σαντορίνης

Μάλιστα αναφέρει ότι ή θα βρει 6 εκ ο Δήμος για να το λειτουργήσει αυτός ή θα το δώσει σε ιδιώτη. Αλλιώς, φοβερίζει ο υπουργός μας Άδωνις, «θα παραχωρήσω το κτίριο στο ΤΑIΠΕΔ για να ξεκινήσει διαδικασίες αποκρατικοποιήσεως του».

Ας δώσουμε στον Άδωνι μια ιδέα. Οι ομοιβές και τα έξοδα των συμβούλων του ΤΑΙΠΕΔ είναι 6.9 εκ. Ας το σπονσοράρουν αυτοί το νοσοκομείο, που φτιάχτηκε με χρήματα του Ελληνικού λαού..

Αν θέλει ο ιδιώτης νοσοκομείο στην Σαντορίνη, ας φτιάξει ένα.
Αυτό το φτάξαμε εμείς και μας κόστισε 14 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...