Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013

Πωλούσε όπλα στο λιμάνι της Μυτιλήνης!

Οπλισμένος σαν… αστακός ήταν ένας νεαρός που  είχε το θράσος να κλείσει  ραντεβού με έναν “πελάτη”  του για να του πουλήσει  μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού  ρεύματος (taser) με φορτιστή σε κοινή θέα στο λιμάνι της Μυτιλήνης! Όπως ήταν επόμενο, οι  άνδρες του Λιμενικού τον εντόπισαν αμέσως!

Ο νεαρός  συνελήφθη μόλις βρέθηκε πάνω  του η συσκευή, αλλά στο σπίτι  του  βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο  που αποτελούνταν από τρία  κυνηγετικά μαχαίρια με μήκος λάμας 17 και δέκα εκατοστών, δύο μεταλλικά αεροβόλα πιστόλια με γεμιστήρες, τέσσερις μεταλλικές αμπούλες διοξειδίου του άνθρακα, 600 μεταλλικά σφαιρίδια των 4,5mm και μια θήκη πιστολιού!

Όλα κατασχέθηκαν μαζί με το κινητό που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του και 1.160 ευρώ που είχε βγάλει από την αγοραπωλησία όπλων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...