Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Στο πόδι όλη η Σκιάθος για τα... καπρίτσια του εφοπλιστή!

Eφοπλιστής διοργάνωσε το «τρελό» πάρτι στη Σκιάθο  και αναστάτωσε όλο το νησί, κάτι που φέρεται να είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες μηνύσεις και έντονα παράπονα από τους κατοίκους.

Την Τρίτη το βράδυ, λοιπόν, ο  γνωστός εφοπλιστής που παραθερίζει στη Σκιάθο, λέγεται πως ναυλώνει ένα από τα πλοία που κάνουν τοπικές εκδρομές, το «φορτώνει» με 20 ηχεία, τοποθετεί ηχοσύστημα, προβολείς, το στολίζει απ' άκρη σ΄άκρη με λευκές γαρδένιες, φέρνει ποτά από την Αθήνα και κάνει «hawaiian πάρτι» για τα γενέθλια του γιού του.

Περίπου 150 άτομα της «χρυσής» αθηναϊκής νεολαίας διασκεδάζουν πάνω στο πλοίο μέχρι το πρωί, το οποίο βρίσκεται στο νησάκι της Τσουγκριάς, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την Σκιάθο.

Τα ντεσιμπέλ έχουν «χτυπήσει κόκκινο» και όλο το νησί βρίσκεται στο πόδι. Αποτέλεσμα του παραπάνω είναι 30 μηνύσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ μάλιστα παρενέβη και ο εισαγγελέας, για να σταματήσει το γενέθλιο πάρτι, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα.

Φυσικά ούτε τον κ. Οικονόμου, το όνομα του οποίου μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αλλά ούτε και τον γιο του   φαίνεται  πως απασχόλησε ιδιαίτερα, αν οι κοινοί θνητοί στο νησί υπέφεραν από την ένταση της μουσικής. Απόλαυσαν απερίσπαστοι την πριβέ τους βραδιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα, ο εφοπλιστής μάντρωσε μια ολόκληρη πλαγιά του βουνού με τοίχο περίπου δυο μέτρων, προκειμένου να αποκρύψει το «παλάτι» από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πάντως ο ίδιος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, υποστήριξε ότι απλά έκανε ένα event για την... προβολή του νησιού…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...