Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Ρόδος: Έβαζαν τα παιδιά να ζητιανεύουν με ναρκωμένα ζώα!

Δύο Αλβανίδες τσιγγάνες εκμεταλλεύονταν ένα γατάκι και ένα κουτάβι σε κατάσταση ημινάρκωσης με τα οποία τα ανήλικα παιδιά τους ζητούσαν βοήθεια από περαστικούς

Πραγματική… «βιομηχανία έχουν κάνει την επαιτεία οι τσιγγάνες στη Ρόδο, που δεν χρησιμοποιούν μόνο τα ανήλικα παιδιά τους για να συγκινήσουν τους τουρίστες αλλά ναρκώνουν και μικρά ζώα τα οποία βάζουν στις αγκαλιές τους για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα!

Μετά τη σύλληψη μιας 22χρονης Ελληνίδας τσιγγάνας που έβαζε τα παιδιά της να ζητιανεύουν κρατώντας ένα κουταβάκι, άλλες δυο τσιγγάνες – Αλβανίδες αυτή τη φορά- προχώρησαν ακόμη πιο πέρα χρησιμοποιώντας ένα γατάκι και ένα κουτάβι σε κατάσταση ημινάρκωσης με τα οποία τα ανήλικα παιδιά τους ζητούσαν βοήθεια από περαστικούς!

Μάλιστα, όταν μια 46χρονη γυναίκα προσπάθησε να δει σε τι κατάσταση βρίσκονταν τα δύστυχα ζώα, δέχθηκε επίθεση από τις δυο τσιγγάνες ηλικίας 30 και 36 χρόνων οι οποίες τη χτύπησαν και την τραυμάτισαν ελαφρά!

Όμως, παρενέβησαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που τις συνέλαβαν και τις οδήγησαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, επαιτεία, παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης. Τα ζωάκια κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν για φροντίδα σε φιλοζωική εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...