Κυριακή, 11 Αυγούστου 2013

Τεράστιο το ποσό που εκλάπη από χρηματοκιβώτιο στη Ρόδο

Οι άγνωστοι άρπαξαν από χρηματοκιβώτιο 450 κιλών το ποσό των 160.676 ευρώ


Έναν πραγματικό θησαυρό περιείχε το χρηματοκιβώτιο που διέρρηξαν οι καλά «διαβασμένοι» άγνωστοι διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις γνωστής εταιρείας εμπορίας οικοδομικών υλικών και ειδών οικιακού εξοπλισμού στην οδό Ρόδου- Λίνδου! Όπως εξακριβώθηκε, περιείχε ούτε λίγο ούτε πολύ 160.676 ευρώ!

Οι δράστες γνώριζαν τα κατατόπια και, αφού εξουδετέρωσαν τον σκύλο που φύλαγε τις εγκαταστάσεις ψεκάζοντάς τον με υπνωτικό σπρέι, μπήκαν από ένα μικρό παράθυρο χωρίς κάγκελα στον πρώτο όροφο, που δεν ήταν συνδεδεμένο με το σύστημα συναγερμού. Δείχνοντας ότι ήξεραν καλά τους χώρους, έκοψαν τα καλώδια που ήταν συνδεδεμένα με το συναγερμό και τις κάμερες και πήραν μαζί τους τον καταγραφέα του κλειστού κυκλώματος που ήταν κρυμμένος στο πατάρι!

Μετά, έσπρωξαν στο ασανσέρ το βάρους 450 κιλών χρηματοκιβώτιο και το μετέφεραν στο υπόγειο, όπου το παραβίασαν χρησιμοποιώντας έναν δίσκο κοπής μετάλλων από αυτούς που εμπορεύεται η εταιρεία! Μάλιστα, άφησαν τις επιταγές που βρήκαν και πήραν μόνο το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που προερχόταν από τις εισπράξεις των τελευταίων τριών ημερών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...