Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

Συλλήψεις στη Σάμο: Μπήκαν παράνομα, "πούλησαν" και... τσαμπουκά!

Ο Λιμενικός Σταθμός Καρλοβασίου Σάμου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, για ύπαρξη παράνομων αλλοδαπών, στην περιοχή «Ποτάμι» Καρλοβασίου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Λιμενικού Σταθμού, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν σαράντα (40) αλλοδαπούς, διαφόρων εθνικοτήτων, οι οποίοι στερούντο ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ανωτέρω αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου, όπου κατά την παραμονή τους κινήθηκαν συντεταγμένα και απώθησαν βίαια το προσωπικό του Λιμενικού Σταθμού κινούμενοι προς το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου. Ακολούθως με τη συνδρομή στελεχών της Λιμενικής Αρχής Σάμου που είχαν στο μεταξύ καταφθάσει, και της Αστυνομίας επανοδηγήθηκαν στο Λιμενικό Σταθμό και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου, όπου και κρατούνται.

Στο σημείο αυτό επισημαίνεται  ότι η συγκεκριμένη αυτή κίνηση σε βάρος στελεχών του Λ.Σ. είναι πρωτόγνωρη και παρόμοιά της δεν είχε σημειωθεί κατά το παρελθόν.

Προανάκριση, κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο εισαγγελέα, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου και οι συλληφθέντες θα προσαχθούν ενώπιόν του κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...