Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

ΣΥΡΙΖΑ για Σαντορίνη: Διασκεδάζουν την πραγματικότητα

Ο βουλευτής Κυκλάδων, Ν. Συρμαλένιος αναφέρει ότι μετά τη σύσκεψη με τις τοπικές αρχές της Σαντορίνης, δεν έγινε «ούτε λέξη για τη ριζική αντιμετώπιση του θέματος»


Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το μπλακ-άουτ στη Σαντορίνη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας το κλιμάκιο των υπουργών Εσωτερικών και Τουρισμού ότι «προσπάθησε για άλλη μια φορά να διασκεδάσει την πραγματικότητα και τις σοβαρές επιπτώσεις που έχουν δημιουργηθεί στο νησί και στον τουρισμό».

Σε ανακοίνωσή του, με αφορμή τις δηλώσεις υπουργών για την κατάσταση στη Σαντορίνη, ο  βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Συρμαλένιος σημειώνει ότι, μετά τη σύσκεψη με τις τοπικές αρχές της Σαντορίνης,  δεν έγινε «ούτε λέξη για τη ριζική αντιμετώπιση του θέματος, ούτε λέξη για τις ευθύνες της ΔΕΗ σε σχέση με τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων για την κατάσταση του σταθμού παραγωγής και, φυσικά, καμιά αναφορά στη διάλυση στην οποία οδηγούν τη ΔΕΗ, με την πολιτική της τριχοτόμησής της, της ανάθεσης εργασιών στους εργολάβους, την έλλειψη προσωπικού, την μεγάλη καθυστέρηση διασύνδεσης με την ηπειρωτική χώρα, τη δρομολόγηση της ιδιωτικοποίησής της».

«Και βέβαια», προσθέτει ο κ. Συρμαλένιος, «ούτε μια λέξη για το αναπτυξιακό μοντέλο που οι κυβερνήσεις όλων των τελευταίων δεκαετιών προώθησαν, χωρίς στρατηγικό σχεδιασμό, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς όρους και όρια, το οποίο, τελικά, οδήγησε έναν από τους πρώτους παγκόσμιους προορισμούς σε ευτελισμό, στην αιχμή της τουριστικής περιόδου».

Τέλος, δίνει τα εύσημα του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοτική αρχή και σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου, στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, σε όλους τους εργαζόμενους των υπηρεσιών, αλλά και στους εθελοντές πολίτες της Σαντορίνης, «που με αυταπάρνηση έδωσαν και δίνουν τον αγώνα για την αποκατάσταση της ομαλότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...