Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

Νέο πρόγραμμα διακοπών ρεύματος στη Σαντορίνη

Νέο πρόγραμμα διακοπών ρεύματος έχει ανακοινώσει και για σήμερα Πέμπτη ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας
(ΔΕΔΔΗΕ). 

Όπως σημειώνει στη σχετική του ανακοίνωση, παρά τη βελτίωση της παραγωγικής ισχύος του Σταθμού Παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ και επειδή εξακολουθεί να μην υπάρχει πλήρης επάρκεια ισχύος, συνεχίζεται και σήμερα, 15/08/2013, η εκ περιτροπής ηλεκτροδότηση σε Σαντορίνη και Θηρασία, με στόχο τη  βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.
Το ενδεικτικό πρόγραμμα διακοπών ηλεκτροδότησης ανά περιοχή από τις 11.00 έως τη 01.00:
11.00-13.00: Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο, Όρμος Αθινιού, Οία, Θηρασιά, Επισκοπή Γωνιάς, Έξω Γωνιά, Περίσσα.
13.00-15.00: Καρτεράδος, Μεσσαριά, Πύργος, Ραντάρ, Φηρά.
15.00-17.00: Καμάρι, Αγ. Παρασκευή, Περίσσα, Bουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φυροστεφάνι.
17.00-19.00: Μεγαλοχώρι, Ακρωτήρι, Εμπορείο, Όρμος Αθηνιού, Φυροστεφάνι.
19.00-21.00: Καρτεράδος, Μεσσαριά, Πύργος, Ραντάρ, Καμάρι, Αγ. Παρασκευή.
21.00-23.00: Οία, Θηρασιά, Επισκοπή Γωνιάς, Έξω Γωνιά, Περίσσα.
23.00-01.00: Εμπορείο, Τμήμα Μεσσαριάς, Πύργος, Ραντάρ, Βουρβούλος, Ημεροβίγλι, Φυροστεφάνι.

Ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρίνζει ότι δίνεται προτεραιότητα σε κοινωφελούς χαρακτήρα υποδομές και δραστηριότητες (κέντρο υγείας, αφαλάτωση, βιολογικοί
καθαρισμοί κλπ).

Επισημαίνει ακόμη πως το παραπάνω πρόγραμμα είναι απολύτως ενδεικτικό καθώς ανάλογα με τη βελτίωση των συνθηκών και τις προσθήκες νέων μονάδων που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα μειώνονται αναλόγως και οι χρόνοι των διακοπών.

Το μεσημέρι πάντως ο δήμαρχος της Σαντορίνης έκανε γνωστή την πρόθεσή του να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Όπως ανεφερε σε δήλωσή του, στις 13 του μηνός που ενέσκηψε το πρόβλημα με τη ΔΕΗ ο δήμος έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να αμβλύνει τις επιπτώσεις, ενώ θεωρούσε πως θα ετηρείτο από πλευράς της επιχειρήσης το χρονοδιάγραμμα το οποίο, όπως είπε, είχε δοθεί.

Βλέπουμε όμως ότι ανατρέπεται το χρονοδιάγραμμα, σημείωσε και πρόσθεσε: «Προασπίζοντας το συμφέρον του τόπου θα καταθέσω το συντομότερο δυνατόν, μηνητήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου. Είναι ώρα να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...