Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Δράστες και θύματα στον εισαγγελέα για τον αιματηρό καυγά σε μπάρ της Ρόδου

Πέντε Ιταλοί οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη με την κατηγορία  και της πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών, ενώ κατηγορούμενοι είναι και οι δύο Έλληνες θύματα που νοσηλεύονται τραυματίες

Ένας 30χρονος Ιταλός παραπέμφθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοχρησία σε βάρος των δυο νεαρών Ελλήνων τους οποίους μαχαίρωσε σε μπαρ στην περιοχή Κιοτάρι στη νότια Ρόδο όταν πείραξαν μια συμπατριώτισσά του.

Άλλοι τέσσερις ομοεθνείς του ηλικίας 21, 23, 32 και 34 ετών κατηγορούνται για συμπλοκή και πρόκληση απλών, βαριών και επικινδύνων σωματικών βλαβών. Για συμπλοκή κατηγορούνται και οι δυο Έλληνες, ένας 34χρονος που έχει τραυματιστεί στην αριστερή ωµοπλάτη, την κοιλιακή χώρα και την δεξιά κλείδα και ένας 21χρονος που φέρει τραύμα στην δεξιά κλείδα. Και οι δυο μεταφέρθηκαν αρχικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι εκτός κίνδυνου.

Δράστες και θύματα διασκέδαζαν στο ίδιο μπαρ όταν ο 30χρονος Ιταλός ζήτησε το λόγο από τους δυο Έλληνες επειδή ενοχλούσαν μια νεαρή ομοεθνή του. Λόγο με το λόγο ήρθαν στα χέρια και η συμπλοκή συνεχίστηκε έξω από το κατάστημα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των δυο Ελλήνων. Οι αλλοδαποί προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή τους συνέλαβαν και βρήκαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 30χρονος το οποίο κατασχέθηκε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...