Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Γέμισε με λαθραίους ναργιλέδες το λιμάνι της Κω

Πλοίο υπο αμερικανική σημαία επιχείρησε να «ρίξει» στην αγορά λαθραίους ναργιλέδες και προϊόντα μασάζ


Γέμισε προϊόντα που προορίζονταν για τη χρήση μασάζ και... ναργιλέδων το λιμάνι της Κω! Δεκάδες είδη που είχαν φτάσει στο νησί με πλοίο υπό αμερικανική σημαία και είχαν προορισμό ένα ινστιτούτο spa, ξεφορτώθηκαν στον προβλήτα αλλά σύντομα διαπιστώθηκε πως ήταν λαθραία.

Λιμενικοί και αστυνομικοί που έκαναν επιτόπια έρευνα, συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς -τον κυβερνήτη και το πλήρωμα τους σκάφους- και άλλους δυο που είχαν αναλάβει να φορτώσουν σε ένα κλειστό φορτηγό τα λαθραία προϊόντα.  Το βιβλίο κίνησης του πλοίου κατασχέθηκε και ερευνάται αν είχε ξεφορτώσει και άλλα λαθραία είδη σε άλλα νησιά του Αιγαίου.

Τα προϊόντα, που κατασχέθηκαν και ερευνάται αν προέρχονταν από την Τουρκία, ήταν 1.016 τεμάχια σαπουνιών χειρός, 1.152 τεμάχια και 16,25 κιλά καρβουνάκια για ναργιλέ, 14,25 κιλά αρωματικού καπνού για ναργιλέ διαφόρων γεύσεων, 40 κιλά λάδι σοκολάτας για μασάζ, 40 λίτρα λάδι για μασάζ, 40 λίτρα υγρό σαπούνι χειρός, 40 λίτρα υγρό σαμπουάν για μαλλιά, 80 λίτρα κρέμα προσώπου, μια συσκευασία με επαγγελματικές διαφημιστικές κάρτες επιχείρησης, 70 μπλοκάκια παραγγελιών και μία τηλεόραση 32 ιντσών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...