Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

Ρόδος: Εβαζε τα παιδιά να επαιτούν μαζί με το κουτάβι τους

Ανδρες του αστυνομικού τμήματος Ρόδου που περιπολούσαν στην πόλη, είδαν τα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 και 9 χρόνων να ζητιανεύουν σε ένα πεζοδρόμιο, έχοντας στην αγκαλιά τους ένα μικρό σκυλάκι

Με βαριές κατηγορίες για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, επαιτεία και παραβίαση της νομοθεσίας περί προστασίας των ζώων παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου μια νεαρή τσιγγάνα που εκμεταλλευόταν τα παιδιά της για να βγάζει «μεροκάματο» με τη βοήθεια ενός κουταβιού!

Ανδρες του αστυνομικού τμήματος Ρόδου που περιπολούσαν στην πόλη, είδαν τα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας 8 και 9 χρόνων να ζητιανεύουν σε ένα πεζοδρόμιο, έχοντας στην αγκαλιά τους ένα μικρό σκυλάκι. Αμέσως αναζήτησαν την κηδεμόνα τους και δεν άργησαν να εντοπίσουν την 22χρονη τσιγγάνα που συνελήφθη.

Τα δυο ανήλικα παιδιά παραδόθηκαν σε μέλη της οικογένειάς τους, ενώ το κουταβάκι που χρησιμοποιούσαν για να συγκινούν τους περαστικούς κατασχέθηκε και παραδόθηκε στην τοπική φιλοζωική εταιρεία που ανέλαβε να του παράσχει φροντίδα, ώσπου να βρεθεί ανάδοχη οικογένεια για να το αναλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...