Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

Ξέχασε το… παπούτσι του ο «ακροβάτης» διαρρήκτης στην Ρόδο


Διέφυγε ξυπόλυτος ο άγνωστος διαρρήκτης με τις ακροβατικές ικανότητες που τρύπωσε στο κτίριο των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου σκαρφαλώνοντας σε ένα δέντρο!

Προφανώς κάτι τον τρόμαξε και αναγκάστηκε να φύγει βιαστικά, γιατί άφησε πίσω του το ένα του παπούτσι!

Το παράξενο εύρημα εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί το γενετικό υλικό του δράστη που, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», λεηλάτησε όλα τα γραφεία στο εσωτερικό του κτιρίου αναζητώντας χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.


Οι αστυνομικοί πήραν αποτυπώματα από τα γραφεία που ο άγνωστος εισβολέας έκανε φύλλο και φτερό παραβιάζοντας τα κλειδωμένα συρτάρια, χωρίς ωστόσο να βρει αυτά που περίμενε και πιθανότατα έφυγε με άδεια χέρια.

Οι υπεύθυνοι των τεχνικών υπηρεσιών διαπίστωσαν ότι δεν λείπουν έγγραφα ή παραστατικά και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρόδου ερευνούν για τον εντοπισμό του δράστη, που μπήκε στο χωρίς συναγερμό κτίριο παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο μπροστινό μέρος του το οποίο βρίσκεται κοντά στο δέντρο.

Parapona-Rodou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ΕΛΕΥΘΕΡΑ τη γνώμη σας! Το σχόλιο θα δημοσιευτεί αρκει να μην έχει υβριστικούς χαρακτηρισμούς και να μην θίγει πρόσωπα. Διαφημιστικά σχόλια και σχόλια με link ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...